De Stadskoerier

Dinsdag, 22 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Dronken man met ontbloot geslachtsdeel mishandelt Sluzigers

Dronken man met ontbloot geslachtsdeel mishandelt Sluzigers
Redactie: Stadskoerier / 3 Watersteden

ZWARTSLUIS - Een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft zaterdag voor tumult gezorgd op de Cingellanden. Hij zou met ontbloot geslachtsdeel hebben rondgelopen en twee mannen hebben mishandeld. De mishandelingen zouden hebben plaatsgevonden nadat de slachtoffers (34 en 37) hadden geprobeerd om de man weg te leiden.

Er was toen al gebeld met de politie. Bij de 37-jarige man werden diens vingers omgebogen aldus de politie. Vervolgens zou hij van de verdachte een ellenboog in het gezicht hebben gekregen.

Het 34-jarige slachtoffer zou vier keer met de vuist in het gezicht zijn geslagen. De politie onderzoekt de toedracht van het incident. Zeker is in elk geval dat er drank in het spel was. De man blies 1240 UGL, wat overeenkomt met ongeveer 2,85 promille / vijftien normale glazen met 5 procent alcohol. De verdachte had op het moment van zijn aanhouding een fles Wodka bij zich.

Volgens de aangifte maakten meerdere mensen melding van het feit dat de man met zijn geslachtsdeel zichtbaar rondliep. Waarom de man dit deed is onduidelijk.