De Stadskoerier

Dinsdag, 7 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Albert Greveling geeft presentatie in Toesebolte

Albert Greveling geeft presentatie in Toesebolte
Redactie: Bas Wilberink

ZWARTSLUIS - Albert Greveling geeft woensdagavond 26 februari een interactieve presentatie in de Toesebolte in Zwartsluis. Hij neemt bezoekers dan mee met ‘prachtige verhalen op een tocht door Zwartewaterland’.

Greveling is geboren in een gezin met veel belangstelling voor Zwartsluis en de omgeving. “Zo ook voor het kerkelijk reilen en zeilen”, aldus de organisatie. “Deze twee dingen - het dorp en zijn natuur plus het kerkelijk leven - hebben zijn leven zeer bepaald. In de Zintuigentuin komen deze punten bij elkaar. Hij beschouwt zichzelf weleens als ‘Mantelzorger voor Zwartsluis en omgeving’. Hij maakt zich bezorgd over de hulpvrager en probeert mee te denken en te praten om de mogelijkheden voor gezondheid en levensvreugde te verbeteren.”

Mantelzorgers en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd voor deze interactieve presentatie, van 19.30 tot 21.00 uur. Inloop met koffie/thee is vanaf 19.00 uur. Kosten: 3 euro per persoon. Voor opgave en vervoersondersteuning kan contact worden opgenomen met mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg via l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.