<< Ga terug

Baggerwerkzaamheden starten binnenkort in Barsbeek Zwartsluis

Baggerwerkzaamheden starten binnenkort in Barsbeek Zwartsluis
Foto: Klaas Noordstra

ZWARTSLUIS - De gemeente gaat samen met het waterschap Drents Overijsselse Delta binnenkort baggeren in de Barsbeek in Zwartsluis. De werkzaamheden zijn tussen 24 oktober en 30 november. De bagger wordt op diverse plekken in de wijk opgeladen en daarna via de Veneweg afgevoerd naar een weiland waar het verspreid wordt.

Op de kaart op deze webpagina is de planning te vinden. Klik op een kleur om de planning voor dat gedeelte te lezen. De laadlocaties zijn met rood aangegeven. Hier laadt een kraan de verzamelde bagger in kiepers die de bagger afvoeren. In het oranje gedeelte wordt met tussenpozen gebaggerd. "Woont u in dit gedeelte? Dan wordt u een paar dagen voor het baggeren begint op de hoogte gebracht", aldus de gemeente.

Zij vraagt ook eigenaren van boten deze te verplaatsen, een paar dagen voordat het gedeelte waar deze liggen gebaggerd wordt. "Uw boot kunt u tijdelijk neerleggen in de hoek van de Schipbeek/Otterbeek. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze havenmeester, Sander Sleking via telefoonnummer 14 038."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo