<< Ga terug

Bazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro op

Bazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro opBazaarweekend in Schakel levert circa 3.000 euro op

HASSELT - Het bazaarweekend van de Gereformeerde Ichthuskerk in de Hasselter Schakel heeft vrijdag en zaterdag rond de 3.000 euro opgebracht. Dit bedrag gaat naar twee doelen; Voedselbank Zwartewaterland en de aanschaf van een beamer voor de Schakel.

De bazaarcommissie kijkt met een goed gevoel terug op de twee dagen, hoewel de vrijdag iets minder druk werd bezocht. “Het slechte weer heeft toen invloed gehad op het aantal mensen dat langskwam”, vertelt Henk Doedens van de organisatie. “Maar de zaterdag heeft dat weer gecompenseerd, die is prima verlopen. Het was gezellig druk.”

Er werden tijdens de bazaar allerlei spullen verkocht, bezoekers konden schieten op kaarten en ballonnen en er was een Rad van Avontuur met prijzen, gesponsord door de lokale middenstand. Zaterdagavond werd een bingo gehouden, waar rond de 85 mensen aan meededen. “Een goede opkomst”, aldus Doedens. “Ook was er een grote verloting, waarvoor zo’n 1.500 a 1.600 loten zijn verkocht.”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo