<< Ga terug

Bestemmingsplan voor Agnieten-terrein ligt nu ter inzage

Bestemmingsplan voor Agnieten-terrein ligt nu ter inzage
Het vroegere Agnieten-terrein.
Foto: Bas Wilberink

ZWARTSLUIS - Het college van b en w heeft een bestemmingsplan voorbereid voor de herontwikkeling van het voormalige Agnieten-terrein in Zwartsluis. Vanaf vandaag (donderdag) tot en met 29 november ligt het voorontwerp bestemmingsplan voor een ieder ter inzage.

Op deze locatie stonden tot voor kort nog de schoolgebouwen van het Agnieten College. Met de herontwikkeling wordt de plek getransformeerd tot woonlocatie.

De papieren versie van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis in Hasselt. PDF-documenten zijn in te zien op de website van de gemeente. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.1896.BP0056-VO01.

Gedurende de inspraakperiode is het mogelijk om mondeling of schriftelijk een inspraakreactie in te dienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het adres is: Postbus 23, 8060 AA Hasselt. Voor een mondelinge inspraakreactie kan contact worden opgenomen via T. 14 038.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo