<< Ga terug

Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers

Bibliotheek Genemuiden zoekt vrijwilligers
Foto: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Bibliotheek Zwartewaterland zoekt vrijwillige gastvrouwen/-heren voor de vestiging Genemuiden, die een vast dagdeel per week in de bibliotheek willen werken, bij voorkeur de woensdagochtend.

"Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep", aldus de organisatie.

Vrijwilligers in de bibliotheek houden zich bezig met het opruimen en controle van de collectie, het afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie waarna zij direct aan de slag kunnen. "Bovendien wordt een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek geboden."

Wie interesse heeft, kan voor meer informatie kijken op www.bibliotheekzwartewaterland.nl/bibliotheek/vrijwilligerswerk of contact opnemen met Astrid Faber, teamleider van Bibliotheek Genemuiden, via genemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo