<< Ga terug

Bibliotheken Genemuiden en Hasselt bieden nu printservice

Bibliotheken Genemuiden en Hasselt bieden nu printservice
Foto: Bas Wilberink

GENEMUIDEN/HASSELT - Voor alle inwoners van Zwartewaterland en omgeving hebben de bibliotheken van Genemuiden en Hasselt sinds kort een printservice.

Tot voor kort was het daar alleen mogelijk om documenten te kopiëren. Nu kunnen mensen er ook hun documenten uitprinten, zowel in kleur als zwart-wit.

Wie graag documenten in de bibliotheek geprint wil hebben, kan deze als bijlage toevoegen in een mail. Deze kan gestuurd worden naar printengenemuiden@bibliotheekzwartewaterland.nl of printenhasselt@bibliotheekzwartewaterland.nl. De bibliotheek stuurt dan een bevestigingsmail, waarin staat wanneer men terecht kan in de bibliotheek om de documenten op te halen.

Die gene kan zich vervolgens melden bij een van de medewerkers en aangeven dat de documenten geprint moeten worden die zijn gemaild. Dat gebeurt dan ter plekke. De kosten bedragen voor een A4 in zwart-wit 10 cent per pagina en in kleur 20 cent per pagina. Printen op A3-formaat is ook mogelijk. Dan zijn de kosten voor zwart-wit 20 cent per pagina en in kleur 40 cent per pagina. Na het printen wordt de mail direct verwijderd. Een verzonden mail wordt maximaal acht dagen bewaard, daarna wordt deze verwijderd.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo