<< Ga terug

Clubkas Campagne verrast De Zwaluw voor derde jaar op rij

Clubkas Campagne verrast De Zwaluw voor derde jaar op rij

GENEMUIDEN - Bij de Rabobank in Dalfsen werden vrijdagavond 13 april de cheques uitgedeeld met de opbrengsten van de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Voor Korenmolen De Zwaluw in Hasselt is deze actie wederom een succes geworden. Voor het derde jaar op rij heeft de Hasselter molen de hoogste opbrengst bijeen weten te brengen in het gehele verzorgingsgebied van Rabobank Vaart en Vechtstreek.

Medewerkers van de molen keerden huiswaarts met een cheque van 1.791 euro. Dit bedrag wordt besteed aan het opknappen van het Pakhuis zodat deze bezoekersruimte er weer representatief en up-to-date bij komt te staan. Alle gasten, inclusief jonge gasten die deelnemen aan het Molenmuis-project, kunnen dan weer perfect worden ontvangen.

"Een woord van dank is op zijn plaats voor alle Rabobank-leden in Hasselt en omstreken die hun stem op Korenmolen De Zwaluw hebben uitgebracht", aldus het bestuur. "Zij zijn het die de molen op de kop van de Stenendijk een warm hart blijven toedragen. Het succes van de actie is het resultaat van hun uitgebrachte stemmen."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo