<< Ga terug

Escaperoom Het Jachthuis in Genemuiden geopend

Escaperoom Het Jachthuis in Genemuiden geopend

GENEMUIDEN - Na maanden van intensief werken, openden initiatiefnemers Martijn Jansen en Reinier Heikoop onlangs de deuren van Escaperoom Het Jachthuis in Genemuiden.

Het idee is dat een groep mensen opgesloten wordt in deze escaperoom. Vanaf dat moment begint de tijd (60 minuten) te lopen en is het de bedoeling tijdig te ‘ontsnappen’ aan de hand van raadsels, sleutels, codes en aanwijzingen.

Sinds enkele jaren zijn escaperooms in Nederland populaire bestemmingen voor families, vriendengroepen, personeelsfeesten en bijvoorbeeld teambuilding-uitjes. Met het ontbreken van een dergelijke kamer in de directe omgeving besloten Jansen en Heikoop, die in het dagelijks leven een reclame- en communicatiebureau runnen, tot het starten van een escaperoom in Genemuiden.

Het totaalplaatje is erg belangrijk, leggen ze uit. "Zo worden bezoekers van de escaperoom allereerst ontvangen in CafĂ© Cafetaria d’Olde Soldoat waar ze een introductiefilm te zien krijgen over het Jachthuis en ondertussen voorzien worden van een gratis consumptie. Helemaal klaar voor de ervaring begeven ze zich vervolgens naar de escaperoom die op circa 5 minuten loopafstand ligt. Dit is in het oude pand van Altena Fietsen aan de Prinses Beatrixstraat 31A."

Na een periode waarin diverse teams het Jachthuis hebben getest, is de escaperoom nu helemaal af en klaar om gasten te ontvangen. Reserveren kan eenvoudig online via www.escaperoomgenemuiden.nl. Het is ook mogelijk verschillende arrangementen te boeken in samenwerking met d’Olde Soldoat, deze staan ook allemaal op de website.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo