<< Ga terug

Evangelisatiedienst bij Leger des Heils

Evangelisatiedienst bij Leger des Heils

GENEMUIDEN - Johan Vreugdenhil en Cees van Beek houden zondag 13 oktober een evangelisatiedienst bij het Leger des Heils. Het thema is 'Kom... Jezus wacht al zolang op je!'.

"Wil je jezelf ook zo graag veranderen en verbeteren? Telkens neem je je voor om meer goede dingen te doen dan slechte. Toch lukt het vaak niet... in je gezin, als moeder, als vader, in je werk, als jongen of meisje. Het lijkt soms wel of je bezig bent aan een 'Mission Impossible', al dat zoeken om een beter mens te worden. Kom en stop met dat zoeken naar iets dat je toch niet zelf kunt."

Op 13 oktober vertellen Vreugdenhil en Van Beek 'hoe de Bijbel zegt dat je thuis kunt komen, je eindelijk verlost wordt van die slechte dingen in je geweten'. "Johan Vreugdenhil zingt met ons mooie liederen over de wachtende Jezus. Cees van Beek spreekt een kort appelwoord over hoe je dat, wat je zo zoekt, nu kunt ontvangen bij Jezus. En jongeren en ouderen geven hun getuigenis hoe zij zochten en vonden."

Op Facebook is het evenement te vinden via 'Kom Jezus wacht al zolang op je!'. De dienst wordt gehouden bij het Leger des Heils in de Nieuwstraat 35 in Genemuiden. Bezoekers zijn welkom vanaf 16.30 uur. De dienst start om 17.00 uur. "Neem vrienden en vriendinnen en familie mee."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo