De Stadskoerier

Zaterdag, 8 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Groep 8 van Arembergschool treedt op in bedrijfspand

Groep 8 van Arembergschool treedt op in bedrijfspand
Redactie: Enrico Kolk

ZWARTSLUIS - Groep 8 van de Arembergschool heeft ondanks de roerige tijd toch een mooi afscheid gehad. Afgelopen maandag voerden zij hun musical uit. Dat ging dit jaar iets anders dan de andere jaren. De musical was dit keer niet op school maar in het grote bedrijfspand van familie van Loon (Eva Optics), zodat alle ouders buiten konden zitten.

“De leerlingen hebben in een hele korte tijd een geweldige musical ingestudeerd en uitgevoerd”, laat de school weten. De voorstelling ging over ‘Jungle Beats’. Freek Pronk leidt een excursie in de jungle met Kenny Boeijen, Mevrouw Van Jengelen en andere kleurrijke figuren.

“Ja, stop maar! Dat doen we opnieuw”, klonk het vanuit de megafoon van regisseur Finn Nieto. Het verhaal van Tarsam en Claire wordt namelijk opgenomen en Freek Pronks excursie loopt midden door de wereld van de film. Als alles in het honderd dreigt te lopen, komt Freeks kennis van de jungle goed van pas.

De Arembergschool: “De kinderen hebben allemaal hun rol goed neergezet. Heel veel lof voor de inzet van de kinderen en de meester en juf. We wensen alle leerlingen veel plezier op hun nieuwe school.”