De Stadskoerier

Vrijdag, 7 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Hope4Kids houdt presentatieavond over stichting Timulazu

Hope4Kids houdt presentatieavond over stichting Timulazu
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Stichting Hope4Kids houdt donderdag 6 september een presentatieavond over één van haar projecten. Dit gebeurt in het Hervormd Centrum (Stuivenbergstraat) in Genemuiden.

Evi van der Kolk, die een bijzonder project leidt in Roemenië, geeft dan een presentatie over stichting Timulazu. Dit is een christelijke organisatie die kansarme jonge volwassenen in Roemenië een betere toekomst wil bieden. Timulazu heeft in Roemenië een verbouwde staatsboerderij met camping en kinderboerderij, waar de jongeren een intensief woon- en werktrainingsprogramma volgen. Hope4Kids ondersteunt dit project om de tehuiskinderen een plek te bieden om hun toekomst op te bouwen.

“Tijdens ons bezoek in mei hebben we zelf mogen zien dat het een prachtige plek is voor de kansarme Roemeense jongeren (18+) om te werken aan hun toekomst”, aldus Hope4kids. “Hoe bijzonder om Evi te mogen ontmoeten en te merken dat zij dit project leidt in vol vertrouwen op God. Wij nodigen u uit om zelf naar haar verhaal te komen luisteren. In het bijzonder nodigen wij jongeren en betrokkenen van een diaconale jongerenreis uit. Timulazu heeft de mogelijkheid om plaats te bieden voor groepen om mee te werken in en rondom de woon- en leerplek.”

De toegang tot de avond is gratis. Voor een donatie is een collectebus aanwezig. Start is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.