<< Ga terug

Infoavond over veranderingen binnen Wmo in 2020

Infoavond over veranderingen binnen Wmo in 2020
Foto: Bas Wilberink

HASSELT - Contactgroep en Steunpunt Mantelzorg houdt woensdagavond 16 oktober in Hasselt een informatieavond over de veranderingen binnen de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo).

Zorgwethouder Gerrit Knol en Wmo-beleidsmedewerker Henk-Jan van Noorel leggen dan aan de hand van een powerpointpresentatie het een en ander uit over de komende veranderingen. Onderwerpen als eigen bijdrage huishoudelijke hulp, aanvragen hulpmiddelen en vervoersmogelijkheden komen daarbij aan de orde. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze avond in Wijkcentrum Teeuwland is bedoeld voor mantelzorgers, maar zorgprofessionals en belangstellenden zijn ook uitgenodigd. Inloop is vanaf 19.00 uur met koffie/thee. De start van het programma is om 19.30 uur. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Voor informatie en opgave kan contact worden opgenomen met mantelzorgconsulent Lia Ruitenberg, l.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo