<< Ga terug

Kinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheek

Kinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheekKinderen genieten van voorstelling 'Een huis voor Harry' in bibliotheek

HASSELT - Nina van Koppen van het Kleine Theater gaf vrijdag in Bibliotheek Hasselt twee voorstellingen van 'Een huis voor Harry'.

In de ochtend betrof het een besloten voorstelling voor twee groepen van een peuterspeelzaal en kinderdagverblijf, met in totaal zo'n veertig kinderen. De middagvoorstelling was voor iedereen vrij te bezoeken, wat door circa vijftig kinderen en ouders werd gedaan.

De voorstelling is gebaseerd op prentenboek 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers, dat centraal staat tijdens 'De Nationale Voorleesdagen'. "Het was heel erg geslaagd", vertelt Corrie Folkersma van SCAB, dat samen met de bibliotheek de voorstelling naar Hasselt haalde. "Het ging over huiskat Harry die achter een vlinder aangaat. Maar in het bos raakte de kat de weg kwijt. Nina speelde ook liedjes op de gitaar. De kinderen deden geweldig mee. Daarnaast had ze een enorme koffer met spullen. Het was zó leuk."

Een leuke bijkomstigheid voor Bibliotheek Hasselt is dat het vandaag vijf nieuwe leden heeft kunnen verwelkomen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo