<< Ga terug

Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'

Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'Klaas Beens luistert De Schans op met 'heerlijke legendarische muziek'

ZWARTSLUIS - Troubadour en gitarist Klaas Beens luisterde donderdagavond 23 januari De Schans op met een sfeervol muzikaal programma. Met hart en ziel zingt hij veel liedjes uit de zestiger en zeventiger jaren. Naast zijn stem en gitaar gebruikt hij bij een aantal songs een mondharmonica.

Velen kennen Klaas Beens als gitarist van de legendarische bands uit de zestiger jaren Freddy & The Firestones en The Mops uit Zwartsluis en Genemuiden. De bewoners en andere belangstellenden hebben in een volle zaal van zijn muziek met hits uit ‘vervlogen tijden’ genoten. De muziek van Elvis Presley, Buddy Holly, Armand, Cliff Richard, Boudewijn de Groot, The Kinks en Bob Dylan, om maar enkele namen te noemen, gaat nooit vervelen, aldus Klaas Beens. "Het blijft altijd mooi en bekend in de oren klinken."

Extra enthousiaste momenten waren er met enkele Nederlandstalige toppers zoals ‘Het kleine cafĂ© aan de haven’, ‘Het land van Maas en Waal’ en ‘Droomland’. De toehoorders zongen volop mee. "Het paste bij de sfeer van de avond vol heerlijke legendarische muziek", aldus de organisatie. "Met de Zuiderzeeballade en een welverdiend applaus werd de avond afgesloten."

De eerstvolgende activiteit van de stichting is op donderdag 13 februari. Dan komt het accordeonorkest Crescendo uit Marknesse voor een optreden om 19.30 uur naar De Schans.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo