De Stadskoerier

Maandag, 13 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Kledingruilbeurs voor vrouwen in Ontmoetingskerk

Kledingruilbeurs voor vrouwen in Ontmoetingskerk
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - In de hal van de Hasselter Ontmoetingskerk (Weedebrink 1) wordt vrijdagavond 24 januari van 19.00 tot ongeveer 21.00 uur weer een kledingruilbeurs voor vrouwen georganiseerd. "Een ideale gelegenheid om gratis en gezellig te winkelen, eventueel samen met buurvrouw, zus, dochter of vriendin", aldus de organisatie. "Naast het ruilen van kleding is er ook voldoende gelegenheid voor ontmoeting."

Het ruilen houdt in dat een bezoeker zelf maximaal vijf kledingstukken aan het begin van de avond inlevert. "Neem ook gerust accessoires mee, bijvoorbeeld sjaals, schoenen en kettingen." Door de organisatie wordt de kleding gesorteerd en opgehangen, terwijl bezoekers kunt genieten van een kop koffie of thee. Hierna is er voor alle aanwezigen de gelegenheid om te shoppen langs de kledingrekken, om de kleding te passen en uitgezochte kleding mee naar huis te nemen.

Deelname en entree zijn gratis. De overgebleven kleding krijgt een bestemming voor een goed doel. Aanmelding voor deelname kan via het versturen van een mail naar kledingruilhasselt@gmail.com. Ook eventuele vragen kunnen via dit mailadres worden gesteld.