<< Ga terug

Leger des Heils opent nieuwe ontmoetingsplek in Genemuiden

Leger des Heils opent nieuwe ontmoetingsplek in Genemuiden
Foto: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Het Leger des Heils maakt met ’t Kruispunt een nieuwe start aan de Nieuwstraat 35 in Genemuiden. In de voormalige winkel van Deco Home is, middenin de wijk, een nieuwe ontmoetingsplek gecreëerd waarvan de deuren dagelijks open gaan.

Het nieuwe pand waarin ’t Kruispunt is gevestigd wordt op woensdag 19 juni om 13.30 uur officieel geopend door burgemeester Eddy Bilder en de landelijk leider van het Leger des Heils, commandant Hannelise Tvedt. Aansluitend is er een Open Huis met een uitgebreide fototentoonstelling over de geschiedenis van het Leger des Heils. Voor de kinderen staat er een popcornkar klaar. Alle inwoners van Genemuiden zijn welkom deze officiële opening bij te wonen of tijdens het Open Huis rond te kijken. Er staan een hapje en een drankje voor hen klaar.

"Op de nieuwe locatie in de Nieuwstraat is iedereen van harte welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor of een bezoekje aan de tweedehands kledingwinkel", aldus het Leger des Heils. "Ook kunnen bezoekers er terecht voor ondersteuning bij eenvoudige hulpvragen en op zondagmiddagen worden er laagdrempelige diensten georganiseerd voor jong en oud. Het Leger des Heils wil graag vanuit zijn geloof dienstbaar zijn aan de samenleving en hoopt in de toekomst het aanbod op deze plek verder uit te breiden met diverse activiteiten."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo