De Stadskoerier

Vrijdag, 7 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Mannenkoor Stereo presenteert nieuwe Kerst-cd

Mannenkoor Stereo presenteert nieuwe Kerst-cd
Foto: Erik Eenkhoorn
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Het Christelijk Genemuider mannenkoor Stereo heeft donderdagavond de nieuwste Kerst-cd gepresenteerd. Onder de titel 'Wij loven U, Immanuël' zijn er in de Grote kerk van Hasselt kerstliederen opgenomen. Van oude bekende liederen tot een aantal verfrissende nieuwe liederen.

Bijzonder bij deze productie is het samenspel tussen het mannenkoor, orkest, piano, orgel, percussie en pauken. "Op deze wijze is een afwisselend en sfeervol geheel ontstaan die tot de laatste noot blijft boeien."

De creatieve arrangementen hiervoor zijn gemaakt door dirigent Harm Hoeve. De eerste cd reikte voorzitter Martin Klomp uit aan dirigent Harm Hoeve tijdens de repetitieavond. Aan de cd werkte het orkest Ars Musica mee. André van Vliet bespeelde het orgel, Johan Bredewout de vleugel, Pascal van der Velde de trompet en sopraan Marleen Regterschot.

Liederen die op de cd staan, zijn te horen tijdens het Kerstconcert in de Kamper Bovenkerk op 15 december. De cd is te bestellen via: www.stereogenemuiden.nl/news/83/59/Kampen-kerstconcert-in-de-bovenkerk