<< Ga terug

Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'

Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'Muziekfestival in Ontmoetingskerk brengt 'inspiratie en lach'

HASSELT - De Ontmoetingskerk in Hasselt stond vrijdag in het teken van een muziekfestival. De Greijdanus Bigband uit Zwolle en gospelzanger Martin Brand traden op.

Het eerste deel van de avond werd verzorgd door de Greijdanus Bigband. Het scholierenorkest speelde een gevarieerd programma en vertolkte enthousiast muziek van diverse artiesten. "Ook de vocalisten van het Greijdanus leverden een prachtige bijdrage", aldus de organisatie. "Er werd afgesloten met een gezamenlijk nummer met Martin Brand. Na de pauze nam hij het publiek vol passie mee met liedjes en verhalen om mensen te laten lachen, maar ook om te inspireren."

De opbrengst van deze avond is voor Stichting Phoneo. Plaatsgenoot Minke van Assen is namens deze stichting in Roemeniƫ werkzaam onder de Roma-families.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo