<< Ga terug

Nationaal Schoolontbijt op Arembergschool

Nationaal Schoolontbijt op Arembergschool

ZWARTSLUIS - De Aremergschool in Zwartsluis nam deel aan de zeventiende editie van het Nationaal Schoolontbijt. Op donderdagochtend deden leerkrachten en leerlingen traditiegetrouw mee aan dit grootste ontbijtevenement van Nederland.

"Het Nationaal Schoolontbijt gaf dit jaar een nog beter ontbijtvoorbeeld met een nieuwe samenstelling van het ontbijtpakket, dat uitsluitend bestond uit producten die goedgekeurd zijn door het Voedingscentrum", aldus de Sluziger school. "Als gezonde school wordt dit door de OBS Aremberg natuurlijk volledig ondersteund." Er werd samen ontbeten in de klas met onder andere vers bruin brood, tarwebolletjes, krentenbollen, divers beleg en verschillende soorten fruit.

Met speciaal lesmateriaal is er voor gezorgd dat het ook een leerzaam evenement was. Samen met hun leerkracht hebben de leerlingen ontdekt waarom een goed ontbijt zo belangrijk is. "Ontbijten geeft energie, levert belangrijke voedingsstoffen en is vooral lekker en gezellig en geeft een goede start van de dag."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo