De Stadskoerier

Zaterdag, 19 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Opnieuw informatieavonden over glasvezel

Opnieuw informatieavonden over glasvezel
Redactie: Enrico Kolk

REGIO - Voor wie nog vragen heeft over glasvezel of graag hulp wil bij het kiezen en afsluiten van een abonnement organiseert DELTA Fiber Netwerk opnieuw inloopavonden. Tijdens deze avonden staan lokale verkopers en ambassadeurs van glasvezel klaar om vragen te beantwoorden en te helpen bij de aanmelding.

Op 17 augustus is er een bijeenkomst in Hasselt in sporthal de Prinsenhof. Op 18 augustus kunnen mensen binnenlopen bij de Kaaihof in Genemuiden. Een dag later, op 19 augustus is er een inloopavond in De Koekoeksschuur in IJsselmuiden. Op 20 augustus kunnen mensen terecht in Zwartsluis in Hotel & Restaurant Zwartewater. Tijdens de avonden kunnen mensen vrij inlopen tussen 19.00 en 21.00 uur.

De glasvezelcampagne in Genemuiden, Hasselt, IJsselmuiden en Zwartsluis is in volle gang. Als 35% procent van de inwoners, per kern, ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 21 september 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders wordt er glasvezel aangelegd in de kernen. Kijk voor meer informatie over glasvezel op gavoorglasvezel.nl.