De Stadskoerier

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Ouders Blokhuis bedanken voor goede hulp

Ouders Blokhuis bedanken voor goede hulp
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - De oudervereniging van het Blokhuis is dankbaar voor alle hulp die ze in de afgelopen tijd kreeg. Er kwam een carport voor de nieuwe bus en ook de tuin kreeg een flinke opknapbeurt. “We zijn heel druk geweest en heel veel mensen hebben ons geholpen. Die willen we graag bedanken. De mensen hielden er echt rekening mee dat ze voor een goed doel werkten.”

Het bleek voor de ouders een doorn in het oog dat de bus open en bloot stond. “En toen kwam het idee voor een carport.” Diverse bedrijven en mensen droegen hun steentje bij, de een met verlichting en de ander weer met een dakgoot. De financiering bleek geen probleem en ook voor de materialen werd gezorgd. Met vereende krachten kwam de carport tot stand, waardoor de bus nu schoon en vorstvrij onder dak staat.

Ook de tuin bleek toe aan een flinke opknapbeurt. “Die lag er haveloos bij”, aldus de ouders. Het gewone gras werd vervangen door kunstgras, waarmee de tuin ineens een stuk onderhoudsarmer werd. Al met al is de tuin, ook voorzien van een splinternieuw hek, volgens de ouders nu een ‘stuk makkelijker en mooier’. Na veel drukte rondom bus, carport en tuin breekt er voor ouders en cliënten nu een rustigere tijd aan. En als ze bij het Blokhuis komen, stroomt er wel een goed gevoel door de ouders van de Blokhuisbewoners heen. “Wat hebben we dit machtig mooi voor elkaar”, sluiten ze dankbaar af.