<< Ga terug

Pieper Horizon in Genemuiden opnieuw genomineerd

Pieper Horizon in Genemuiden opnieuw genomineerd

GENEMUIDEN - Bed & Breakfast De Pieper Horizon in Genemuiden maakt opnieuw kans om bekroond te worden bij de verkiezing van de ‘Beste Bed & Breakfast van Nederland 2019’. De B&B concurreert met twee andere accommodaties om de titel ‘Beste B&B’ in de kwaliteitsklasse van 4 tulpen. De winnaar wordt op 8 mei bekendgemaakt door Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Jaarlijks maakt deze stichting bekend welke accommodaties het hoogst scoren in de Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie. Dit is het officiële classificatiesysteem voor B&B’s in Nederland, bekend van de roze tulpsymbolen. In vijf kwaliteitsklassen worden de best presterende B&B’s uitgeroepen. Alleen B&B’s die 'een hoge classificatiescore én uitmuntende gastenreviews op Bedandbreakfast.nl' hebben, maken kans.

De Pieper Horizon wist vorig jaar nog de tweede plaats te bemachtigen. Dit jaar behaalde de B&B uit Genemuiden wederom een goede score in de categorie van 4 tulpen, de één na hoogste kwaliteitsklasse voor B&B’s. Gasten waarderen 'de luxe faciliteiten, de privacy en het uitgebreide ontbijt bij De Pieper Horizon'.

B&B De Pieper Horizon uit Genemuiden concurreert met B&B In ons Straatje uit Rosmalen en Bed in Broek uit Broek in Waterland om de onderscheiding in de 4-tulpencategorie. De winnaar wordt op 8 mei om 9.00 uur bekendgemaakt op www.bedandbreakfastclassificatie.nl/bestebb.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo