<< Ga terug

SCEG bezoekt Meyer Werft in Papenburg

SCEG bezoekt Meyer Werft in Papenburg

GENEMUIDEN - Zaterdag was het zover. ’s Ochtends om 10.00 uur hadden zich 46 Zwartewaterlanders verzameld op het Havenplein om naar de Meyer Werft in Papenburg (D) te gaan.

Het weer was goed, maar vooral de sfeer. Onderweg werden de gasten voorzien van koffie en thee. "Om 12.15 uur waren wij in Papenburg", aldus SCEG. "En zoals de foto toont, stonden wij voor een immens groot cruiseschip AIDAnova, dat vanaf half november met circa 6.500 mensen (2/3 gasten; 1/3 personeel) gaat varen in het gebied Canarische Eilanden en Madeira."

Na een rondleiding van 2,5 uur, waarbij alle facetten van voorbereiding, bouw en oplevering voorbij kwamen, vertrok de groep naar de stad Papenburg, waar ieder op eigen gelegenheid een uur kon doorbrengen. "Voldaan begonnen wij aan de terugreis met een drankje aan boord richting Genemuiden, waar wij om 19.15 uur aankwamen."

Volg de Facebook-pagina van SCEG of kijk op www.sceggenemuiden.nl voor meer activiteiten.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo