<< Ga terug

SCEG doet mee aan Rabo Clubkas Campagne

SCEG doet mee aan Rabo Clubkas Campagne
Genemusiment in 2017.
Foto: Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - Stichting Cultuur en Educatie Genemuiden (SCEG) doet dit jaar mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. "Met het uitbrengen van uw stem kunt u ervoor zorgen dat het voor ons mogelijk blijft om leuke en educatieve activiteiten te organiseren", legt de organisatie uit. "En draagt u er aan bij dat onder andere Eikoerei gratis toegankelijk blijft."

De Rabo Clubkas Campagne is er om verenigingen en stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Het sponsorbedrag is bedoeld om de club te ondersteunen bij de activiteiten die ze ontplooit.

Leden van de Rabobank kunnen van 15 tot en met 31 maart hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) waaraan zij hun steun willen betuigen. Deze stemmen zijn geld waard. Ieder lid mag vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. De Rabobank IJsseldelta verdeelt dit jaar 100.000 euro.

"De bijdrage is dus afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op SCEG", laat zij weten. "Hoe meer stemmen, hoe meer geld wij ontvangen. Stemmen kan via www.rabobank.nl/ijsseldelta."

SCEG organiseert voor een breed publiek activiteiten, van groot - zoals Genemusiment en het streektaalfestival Eikoerei - tot klein(er) zoals een Eumpien Uut, de jamsessie, theatervoorstellingen, lezingen, reanimatiecursussen en diverse workshops. SCEG bekostigt alles vanuit subsidies en giften. Soms is deelname aan de activiteiten gratis, een andere keer wordt een bijdrage gevraagd.

Wie lid is van de Rabobank IJsseldelta kan een stem uitbrengen. "Bent u nog geen lid, dan kunt u dit als klant van de Rabobank aanvragen via www.rabobank.nl/lokale-bank/ijsseldelta/uw-lidmaatschap of bij een van de Rabobank-kantoren."Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo