De Stadskoerier

Zondag, 31 mei 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Seniorenorkest FAIR zoekt extra leden

Seniorenorkest FAIR zoekt extra leden
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - Seniorenorkest FAIR kan goed wat extra leden gebruiken. De 35 leden zijn vooral op zoek naar bugelisten en trompettisten, maar ook slagwerkers zijn van harte welkom. Ook muzikanten die een herstart willen maken zijn van harte uitgenodigd.

"In Hasselt mogen we ons verheugen in de aanwezigheid van twee prachtige fanfarekorpsen", laat de club weten. "De senioren van beide verenigingen, aangevuld met enthousiaste muzikanten uit de regio, hebben vier jaar geleden onder leiding van dirigent Leo Torn uit Kampen het seniorenorkest FAIR opgestart. Regelmatig worden concerten en optredens verzorgd tijdens kerkelijke hoogtijdagen en zaterdagmiddagconcertjes, dit in samenwerking met een solist op viool of orgel."

Seniormuzikanten (blazers en slagwerkers) die het leuk lijken om eens in de twee weken op de dinsdagmiddag mee te musiceren worden van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen in het gebouw van Hasselts Fanfare. Geïnteresseerden kunnen informatie inwinnen bij Wout van Hasselt, w.van.hasselt@ziggo.nl of (038) 477 12 07.