De Stadskoerier

Woensdag, 3 juni 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Sportkleding van shorttracker Sjinkie Knegt wordt geveild tijdens Spinningmarathon

Sportkleding van shorttracker Sjinkie Knegt wordt geveild tijdens Spinningmarathon
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Tijdens de Spinningmarathon, die zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur wordt gehouden bij STG de Eendracht, wordt sportkleding van de bekende shorttracker Sjinkie Knegt geveild. Dat meldt ‘Zwartewaterland Helpt’ op haar site.

Tijdens de Spinningmarathon wordt geprobeerd zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Kind en Brandwond. Dit was ook het goede doel waarvoor radiomarathon ‘Zwartewaterland Helpt’ zich in december inzette. Toen werd al rond de 25.000 euro opgehaald.

Na de Spinningmarathon wordt een grote verloting gehouden met prijzen. Daarnaast heeft Knegt dus zijn sportkleding beschikbaar gesteld voor een veiling. “De winnaar van Olympisch zilver en brons – die begin vorig jaar ernstige brandwonden opliep toen hij thuis met de kachel bezig was – heeft tijdens de radiomarathon in de uitzending bij Henk-Jan Overmars aangeven, zijn schaatspak en sportshirt beschikbaar te stellen, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting Kind en Brandwond”, aldus ‘Zwartewaterland Helpt’ op haar site. “Dus kom meedoen, aanmoedigen en/of sponsor een of meerdere deelnemers om daarna gezellig mee te doen met de verloting en de veiling van deze meer dan bijzondere kledingstukken.”