De Stadskoerier

Vrijdag, 10 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Straffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer Zaterdag

Straffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer ZaterdagStraffe wind en soms regen tijdens Zwartsluizer Zaterdag
Redactie: Bas Wilberink

ZWARTSLUIS - De Zwartsluizer Zaterdagen werden in 2019 getroffen door 'alle jaargetijden in vier weken', zo omschrijft de organisatie het. "Regen, extreme zonneschijn en afgelopen zaterdag straffe wind. Hierdoor waren er tijdens de braderie ook minder standhouders dan vooraf aangekondigd. Zij bliezen letterlijk de aftocht om hun handelswaar te beschermen. Jammer maar wel begrijpelijk."

Aan de Handelskade was een rommelmarkt. De kooplieden die het wel aangedurfd hadden, zorgden voor een gezellige sfeer. Troubadour Rob gaf aan het geheel een vrolijke klank met liederen uit de jaren '60 en '70. "Al met al een geslaagde Zwartsluizer Zaterdag", aldus de organisatie.

Komende zaterdag is de laatste editie van dit jaar, die in het teken staat van muziek. "Jonge muzikale talenten worden ondersteund door Ger Lok, broer van Barbara. Van violiste tot pianiste en zangeressen komen voorbij op het podium aan de Stationsweg. Ter afsluiting van de Zwartsluizer Zaterdagen 2019 gaan we er muzikaal uit en hopen dat 2020 een nog groter succes zal zijn."