De Stadskoerier

Vrijdag, 25 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Tentoonstelling 'Al waren onze monden vol van zang' in de Poort

Tentoonstelling 'Al waren onze monden vol van zang' in de Poort
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

ZWARTSLUIS - In de Poort in Zwartsluis is van dinsdag 2 tot en met donderdag 18 oktober de reizende tentoonstelling 'Al waren onze monden vol van zang' te zien.

"Deze tentoonstelling is de moeite waard om te bezoeken, omdat de composties van elf meditatieve afbeeldingen van taal en beeldtaal zo verrassend zijn", aldus Leerhuis Zwartewaterland. "U kunt uw eigen levensverhaal uit de tentoonstelling halen, maar die ontdekking is aan u."

De Poort is geopend op woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen en op afspraak. Tevens vinden er in deze periode twee lezingen plaats. Een lezing is op donderdag 4 oktober door Reinier Gosker. "Hij vertelt over hoe onze relatie met Israeël is veranderd", legt het Leerhuis uit. "En een lezing op woensdag 17 oktober door opperrabijn BInyomin Jacobs. Deze avond staat in het teken van zeventig jaar Israel."

Beide avonden beginnen om 20.00 uur en er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. Meer informatie is te vinden op de website www.leerhuiszwartewaterland.nl. Opgeven kan ook via deze website.