<< Ga terug

Toneelgroep gaat dolkomische klucht uitvoeren

Toneelgroep gaat dolkomische klucht uitvoeren

GENEMUIDEN - De Genemuider Toneelgroep gaat haar voorstelling van vorig jaar inhalen. Dat gebeurt met een dolkomische klucht in d’Overtoom in november. “Vele bekende Gaellemunigers hebben er mede voor gezorgd dat de toneelgroep een blijvertje is”, zegt secretaris Stef Verhoek. Maar liefst zes spelers beleven dit jaar hun speelpremière.

Het gezelschap gaat ‘De geweldige dokter Paul’ spelen, een klucht die is geschreven door Henk Roede. Dinie Visscher neemt de regie op zich. De uitvoeringsdata zijn 2, 8 en 9 november.

Het avondvullende programma is ook bijna de dertigste uitvoering die de Toneelgroep gaat uitvoeren. Slechts drie keer, in 2011, 2014 en 2018, werd er niet gespeeld. Alle overige jaren werd er een nieuw toneelstuk ingestudeerd, 'Bokkesprongen' (1989), 'Hoe jonger hoe gekker' (2005), 'Opa in de kreukels' (2016) en twee jaar geleden maakte de Toneelgroep er een 'Dolle beestenboel' van.

Nu is het de beurt aan 'De geweldige dokter Paul'. Het toneelstuk zit vol misverstanden en dubbelzinnigheden en dat betekent alvast een hilarische avond in het vooruitzicht. Rond de Biestemerk start de kaartverkoop voor de voorstelling, die drie keer uitgevoerd wordt. De Toneelgroep gaat de voorstelling met veel gelach tegemoet.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo