<< Ga terug

Uitleenpost bieb aan Kamperzeedijk sluit in 2018

Uitleenpost bieb aan Kamperzeedijk sluit in 2018
Foto: Bas Wilberink

KAMPERZEEDIJK - Met ingang van 1 januari 2018 sluit de uitleenpost van Bibliotheek Zwartewaterland in Kamperzeedijk. Belangrijkste reden daarvoor is het teruglopend gebruik door zowel de jeugd als de volwassen leden.

Tot en met 18 december kunnen leden gewoon in de uitleenpost terecht voor het lenen van materialen. Daarna geldt dat zij in de andere bibliotheekvestigingen in Zwartewaterland terecht kunnen, zoals Bibliotheek Genemuiden.

Tevens hebben leden de mogelijkheid via de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl alle gewenste materialen in de provincie Overijssel gratis te reserveren. Daarbij is het ook mogelijk tegen een vergoeding digitaal materialen te reserveren en te kiezen uit de bibliotheekcollectie van Nederland met miljoenen titels. Bij de reservering kan worden aangegeven in welke vestiging in Zwartewaterland de materialen worden opgehaald.

Met een lidmaatschap van Bibliotheek Zwartewaterland kunnen leden ook terecht in alle bibliotheken in Overijssel. Wie zich in een vestiging eenmalig meldt bij een bibliotheekmedewerker wordt ingeschreven als gastlener. Voor jeugdleden geldt hetzelfde. Ook zij kunnen terecht in de Zwartewaterlandse of andere vestigingen in Overijssel. "Daarnaast wordt bekeken of we voor de jeugd nog een andere mogelijkheid kunnen bieden, dichter bij huis", aldus Bibliotheek Zwartewaterland. "Wanneer we daar meer over weten, zullen we daar natuurlijk over informeren."

Meer informatie bij de vrijwilligers in de uitleenpost Kamperzeedijk tijdens openingsuren of via de website www.bibliotheekzwartewaterland.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo