De Stadskoerier

Woensdag, 3 juni 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Verkeersbeker voor Eben-Haëzerschool

Verkeersbeker voor Eben-HaëzerschoolVerkeersbeker voor Eben-HaëzerschoolVerkeersbeker voor Eben-Haëzerschool
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Wethouder Albert Coster heeft vrijdagmorgen een beker overhandigd aan groep 7 van de Eben-Haëzerschool. De school kwam in Genemuiden als beste uit de bus bij zowel het theorie- als praktijkverkeersexamen.

De kinderen maakten op donderdag 4 en vrijdag 5 april respectievelijk het theoretisch- en praktijkverkeersexamen. Ondanks dat de school dit als beste deed, waren er nog wel enige aandachtspunten. “Het belangrijkste is dat jullie wel altijd goed moeten blijven kijken naar links en rechts, links en rechts”, zei wethouder Coster. “Ze hebben ook gezien dat jullie heel vaak de binnenbocht nemen. Dat is eigenlijk niet de bedoeling. Op de juiste punten moet je wel ruim de bocht nemen.”

Op de Rehobothschool was er een leerling, Bernard Trouwborst, die nul fouten in zowel het theorie-examen als bij het praktijkgedeelte van het verkeersexamen had. De Driester op de Kamperzeedijk was de beste school bij het praktisch gedeelte van het verkeersexamen. Zij hadden met alle leerlingen maar één fout gemaakt.