<< Ga terug

Water Music Event in Zwartsluis met Erwin Nyhoff

Water Music Event in Zwartsluis met Erwin Nyhoff

ZWARTSLUIS - De Handelskade in Zwartsluis vormt vrijdagavond 7 juli het decor van de vierde editie van het Water Music Event. Erwin Nyhoff en het Symfonisch Blaasorkest Overijssel brengen dan een concert ten gehore.

Het Water Music Event ontstond vier jaar geleden en heeft sindsdien een grote naam opgebouwd in Zwartewaterland. Na het debuut in Zwartsluis werd het evenement twee jaar geleden gehouden in Genemuiden en vorig jaar in Hasselt. Dit jaar vormt de Sluziger Handelskade, met op de achtergrond de botter ZS13, weer het podium.

Hierop staat ditmaal Erwin Nyhoff. De jongere generatie kent Nyhoff als finalist van The Voice of Holland, maar wie wat ouder is kan hem tevens kennen van optredens op Pinkpop en Lowlands met zijn band The Prodigal Sons.

Nyhoff krijgt muzikale ondersteuning van het 55 leden tellend Symfonisch Blaasorkest Overijssel. "De blazers van het orkest zorgen samen met Erwin Nyhoff en de unieke openluchtlocatie voor een sfeervolle avond", aldus de organisatie.

Het Water Music Event begint om 21.00 uur. De toegang is met dank aan sponsoren geheel gratis.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo