De Stadskoerier

Vrijdag, 10 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Weekblad de Stadskoerier verschijnt volgende week alleen digitaal

Weekblad de Stadskoerier verschijnt volgende week alleen digitaal
Redactie: Zakelijke redactie

Beste lezer,

Als u dit leest hopen wij dat het goed met u gaat, want het corona virus heeft een enorme invloed op onze samenleving. U wilt weten welke impact de uitbraak van het corona virus heeft op uw omgeving. BrugMedia doet er alles aan om u zowel door middel van onze kranten en via de bijbehorende nieuwssites en social media kanalen te voorzien van betrouwbare informatie.

Dat wij voorzien in een nieuwsbehoefte is wel duidelijk. Wanneer een krant niet wordt bezorgd, wordt er direct geklaagd en over de afgelopen 30 dagen werden er meer dan 1 miljoen artikelen gelezen op op onze nieuwssites. Daar zijn wij met een team van ruim 20 vaste medewerkers en een leger van freelancers en bezorgers erg trots op.

Verschijning van uw krant

In ons ruim 25 jarige bestaan hebben wij meer crisissen meegemaakt, waarbij het brengen van nieuws altijd voorop heeft gestaan. Maar door verdampende omzetten van onze adverteerders staat deze lokale nieuwsvoorziening nu ernstig onder druk.

Daarom hebben wij besloten dat wij volgende week geen papieren krant laten verschijnen, de volgende krant zal verschijnen op woensdag 8 april 2020.

Wel kunt u al het lokale nieuws 24/7 volgen via:

www.deswollenaer.nlwww.dedrontenaar.nl
www.brugnieuws.nlwww.zeewolde-actueel.nl
www.destadskoerier.nlen de bijbehorende social media kanalen


Ook kunt u zich gratis abonneren op deze krant, dan ontvangt u hem wekelijks digitaal. Aanmelden kan heel eenvoudig via onze nieuwssites.

Communicatie en bereik

Wij begrijpen dat dit een groot besluit is, maar dit is de enige verstandige oplossing om nu en in de toekomst door te kunnen gaan met onze nieuwsvoorziening. Heeft u nieuws, familieberichten of wilt u als ondernemer uw doelgroep informeren neem dan contact met ons op. Het sterke en grote bereik van al onze kanalen biedt volop mogelijkheden om uw boodschap te communiceren. Wij denken graag met u mee.

Contact met BrugMedia

In deze onzekere tijd proberen wij u optimaal te ondersteunen. Mocht u opmerkingen of vragen hebben, neem dan contact op:


Team BrugMedia
email:
verkoop@brugmedia.nl
telefoon: (038) 337 00 52