De Stadskoerier

Zondag, 5 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

'Winkeltien' en Philadelphia ook aanwezig bij wintermarkt in Meente

'Winkeltien' en Philadelphia ook aanwezig bij wintermarkt in Meente
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - In de Meente vindt woensdag een wintermarkt plaats, van 13.30 tot 17.00 uur. Ook de winkel van 't Olde Staduus staat er samen met Philadelphia.

Philadelphia brengt zelfgemaakte presentjes mee. "Altijd leuk om weg te geven in deze tijd van Sinterklaas en Kerst. Ook kunt u voorlichting krijgen over bestellingen voor hapjes, taarten en cakes. En uiteraard zijn de ZIN-bonnen te koop voor koffie, lunch of high tea."

't Olde Staduus brengt producten mee uit de winkel. "Verschillende zakjes ouderwetse snoep uit grootmoederstijd. Appelsap van de Hoogstamboomgaard Het Holt uit Mastenbroek. Duurzame doppers. Matjes en tassen van het Tapijtmuseum. Kaarten van Floris, Lia Bos en het Historisch centrum."

Verder zijn er stroopwafels van Buurman&Buurman, pannenkoekenmeel en koekmix van de Zwaluw uit Hasselt, kaarsen, theeboeketten, thee en koffie. Daarnaast ook allerlei spullen van het Toeristisch Info Punt, zoals de nieuwe wandelroute het ChristoffelPad, vlagjes aan de fiets en cadeautjes.

De winkel in 't Olde Staduus voert tot Sinterklaas actie voor Refilwe. "We verkopen zakken pepernoten. Ook kunt u raden hoeveel pepernoten er in een pot zitten. U bent van harte welkom bij stand 6."