De Stadskoerier

Vrijdag, 10 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Zeedieker winterwandeling

Zeedieker winterwandeling
Redactie: Bas Wilberink

KAMPERZEEDIJK - De bedoeling was eigenlijk om het eens per twee jaar te organiseren. "Maar het is gewoon te leuk en gezellig." Daarom organiseert de Activiteitencommissie van De Driester weer een winterwandeling. Deze wordt gehouden op zaterdag 9 februari.

"We hebben weer een aantal heel mooie routes uitgezet", laat de organisatie weten. "Er kan 5, 8/10 of 15 kilometer gewandeld worden. Wandelaars die 5 kilometer willen wandelen, kunnen starten tussen 10.30 en 11.30 uur. Deze route is ook geschikt voor rolstoelen en wandelwagens. Wandelaars die 8/10 kilometer willen wandelen, kunnen starten tussen 10.00 en 11.00 uur. Voor de liefhebbers van 15 kilometer kan er gestart worden tussen 9.00 en 10.00 uur. Onderweg zal er een mooi rustpunt zijn waar voor de inwendige mens wordt gezorgd en waar een toilet aanwezig is."

Opgave voor de wandeling is noodzakelijk en kan per mail tot en met 4 februari: acdriester@gmail.com. Kosten voor deze wandeling zijn 5 euro per persoon. Honden zijn niet toegestaan en deelname is op eigen risico. Starten kan vanaf de Driester aan de Kamperzeedijk.