<< Ga terug

Zomerrooster bij Bibliotheek Zwartewaterland

Zomerrooster bij Bibliotheek Zwartewaterland
Foto: Bas Wilberink

ZWARTEWATERLAND - Bibliotheek Zwartewaterland probeert ieder jaar ook in de zomermaanden zoveel mogelijk open te zijn. Maar net als voorgaande jaren is er toch weer een zomerrooster voor de vestigingen gemaakt. Bibliotheek Zwartsluis is de hele zomer regulier open, Bibliotheek Genemuiden en Bibliotheek Hasselt gaan enkele zaterdagen dicht.

Op zaterdagen 5, 12, 19 en 26 augustus zijn de vestigingen in Genemuiden en Hasselt gesloten. "Een mooi moment om gebruik te gaan maken van het online platform van de bibliotheek."

Via de online Bibliotheek is het voor leden mogelijk om gebruik te maken van ruim 15.000 e-books. Het aanbod van deze e-books wisselt. Hiervoor worden door de Bibliotheek afspraken gemaakt met uitgevers over online uitlenen. Soms worden afspraken vernieuwd, soms beƫindigd. Dan kan het voorkomen dat een titel niet (meer) beschikbaar is. "De Bibliotheek doet haar best om je steeds blij te maken met nieuw aanbod en gidsen je graag naar je volgende e-book. Maar ook kun je via de online Bibliotheek luisterboeken lenen of een leuke cursus volgen."

In de VakantieBieb-app is een gratis leespakket voor het hele gezin opgenomen. Daar staan jeugdboeken in. En ook voor volwassenen zijn er romans, tijdschriften en taalgidsen aan toegevoegd. De VakantieBieb-app is voor zowel leden als niet-leden, en voor zowel iOs- als Android-gebruikers.

De Bibliotheken in Nederland geven drie iPad Mini’s weg. "Hoe kun je zo’n iPad Mini winnen? Laat je kinderen genieten van de e-books in de VakantieBieb app en laat ze een favoriet kiezen. Stuur de VakantieBieb vervolgens een ansichtkaartje over dit favoriete e-book."

Voor meer informatie: www.bibliotheekzwartewaterland.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo