<< Ga terug

TrapXpress Traprenovatie

TrapXpress Traprenovatie

TrapXpress dé specialist in Traprenovatie

Toe aan een nieuwe trap? TrapXpress is dé specialist in levering en montage van kwalitatieve overzettreden. Binnen één dag bekleden onze vakkundige monteurs uw bestaande trap zonder hak- of breekwerk. Een traprenovatie is mogelijk op zowel open als dichte trappen. We zijn dan ook al jaren een vertrouwd adres en TrapXpress geeft u daarom 12 jaar garantie op materiaal en montage.

Echte vakmensen voor u aan het werk

Bij TrapXpress werken uitsluitend vakmensen die gespecialiseerd zijn in traprenovatie. Dit merkt u direct in het persoonlijke advies dat u van onze collega’ s krijgt. Kiest u voor onze kwaliteitsproducten, dan gaan onze vakkundige monteurs voor u aan de slag. Aan ons vakmanschap en de hoge kwaliteit van onze producten twijfelen wij niet.

Levering in heel Nederland

TrapXpress is werkzaam in heel Nederland. U kunt dus altijd rekenen op een betrouwbaar en deskundig advies in uw eigen omgeving. Woont u vlak over de grens in België of Duitsland, dan renoveren wij de trap natuurlijk ook. Wij zijn een sympathieke en betrouwbare organisatie en staan voor een eerlijk advies over de beste producten. We onderhouden duurzame relaties met onze klanten en zijn ons bewust van een veranderende omgeving. Uiteraard is TrapXpress CBW erkend, zodat uw rechten als consument altijd zijn gewaarborgd.

Voor meer informatie kijkt u op www.trapxpress.nl

Showroom

Wilt u een kijkje nemen in onze prachtige showroom dan bent u uiteraard van harte welkom. Een heerlijk vers kopje koffie staat altijd voor u klaar.


TrapXpress traprenovatie

Rietveldstraat 22
8013 RW Zwolle
 
T: +31 (0) 38 - 375 80 80
E: info@trapxpress.nl


 

http://www.trapxpress.nlOntworpen door BCO Reclameburo