De Stadskoerier

Vrijdag, 10 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Bibliotheek ook actief tijdens SCAB Uitmarkt

Bibliotheek ook actief tijdens SCAB Uitmarkt
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - SCAB viert in de week van 21 tot en met 25 maart haar 25-jarig jubileum. Bibliotheek Zwartewaterland is tijdens de Uitmarkt op zaterdag 25 maart ook actief aanwezig.

In de ochtenduren, van 10.00 tot 12.30 uur, is er in de Bibliotheek Hasselt een ebook-spreekuur. Wie vragen heeft over het ebook platform van de Bibliotheek, wie wil weten hoe het downloaden naar een pc, laptop, tablet, smartphone of ereader werkt, kan deze morgen terecht bij de ebook-ambassadeur van Bibliotheek Zwartewaterland. "Neem wel het device mee dat u gebruikt om ebooks te lezen (bijvoorbeeld tablet of ereader) als u vragen heeft."

’s Middags is de Bibliotheek Hasselt extra open. Tot 16.00 uur kunnen bibliotheekleden terecht voor de uitlening. Ondertussen kunnen zij dan ook genieten van de Uitmarkt met diverse activiteiten voor jong en oud. Bibliotheek Zwartewaterland geeft in de middaguren tijdens de Uitmarkt een demonstratie met onder andere de pannenkoekenprinter. Om 16.00 uur start het concert van The Termites.