De Stadskoerier

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Faber & De Jong met Jerry Hoekman in d'Overtoom

Faber & De Jong met Jerry Hoekman in d'Overtoom
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - Dichter Casper de Jong en gitaarvirtuoos Steven Faber treden vrijdag 1 maart op in d'Overtoom. Voor deze gelegenheid worden ze bijgestaan door de Genemuider gitarist Jerry Hoekman.

"Hebben we net Valentijnsdag achter de rug en dan komen Casper de Jong en Steven Faber ons doodleuk uitleggen dat het met die liefde gewoon een enorm gedoe blijft", aldus de organisatie, die in handen is van SCEG en d'Overtoom. "Ze menen te weten hoe dat allemaal zit. Of misschien zullen ze deze avond wel tot de conclusie komen dat liefde gewoon iets volstrekt onbegrijpelijks blijft. In ieder geval belooft het voor iedere muziek- en poëzieliefhebber een prachtige avond te worden in de altijd sfeervolle kantine van d’Overtoom."

Overigens gaat het deze avond vast ook over heel andere zaken dan uitsluitend de liefde, denkt de organisatie. "Casper de Jong kan namelijk evengoed geïnspireerd raken door de alledaagse dingen, zoals de uiterwaarden van het Zwarte Water, tussen Hasselt en Genemuiden. Een avond met dit duo biedt een volstrekt unieke beleving waarbij ook humor en ontroering elkaar moeiteloos afwisselen. Een aanrader dus."

De entree kost 5 euro. "Als we dan ook nog bedenken dat daarbij inbegrepen is de aanwezigheid van Jerry Hoekman, bekend van onder meer Uncle John, 12 x 12 en Juust, en als muziekdocent de inspirator van menig jong Genemuider talent, dan zal iedereen begrijpen dat dit een avond wordt die je eigenlijk niet missen mag", besluit de organisatie. Op vrijdag 1 maart vanaf 20.00 uur is iedereen welkom in d’Overtoom.