<< Ga terug

Hasselts Mannenkoor houdt voorjaarsconcert in Ichthuskerk

Hasselts Mannenkoor houdt voorjaarsconcert in Ichthuskerk

HASSELT - Het Hasselts Mannenkoor geeft ook dit jaar weer haar traditionele voorjaarsconcert. Dit vindt plaats op zaterdagmiddag 6 mei om 16.00 uur in de Ichthuskerk in Hasselt.

Hierbij te gast zijn Marjon Strijk (sopraan) en Henk Veldman (orgel). Dit muzikale duo ‘Just Fantasy’ heeft onlangs een tour door Nederland succesvol afgesloten waarbij ze popsongs uit de jaren ‘80 tot heden (door Henk Veldman bewerkt voor sopraan en kerkorgel) ten gehore hebben gebracht. Ook in Hasselt zullen ze nummers zingen van onder andere Adele, Anouk, Queen, The Beatles en Billy Joël.

Hasselts Mannenkoor heeft ter gelegenheid van dit voorjaarsconcert ook zijn repertoire in een moderner jasje gestoken. Bovendien heeft Henk Veldman speciaal voor dit concert ‘Sailing’ van Rod Stewart en ‘Memory’ van Andrew Lloyd Webber bewerkt voor de soliste Marjon Strijk en het mannenkoor. “Tel hierbij op dat de mannen deze dag voor het eerst in hun nieuwe, meer casual, outfit zullen optreden en het zal een fleurig en sprankelend concert worden”, aldus de organisatie.

Aan het eind van het concert zal aan het publiek een bijdrage worden gevraagd die door Hasselts Mannenkoor dit jaar in zijn geheel zal worden gedoneerd aan de actie Giro555 voor de hongersnood in Afrika.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo