De Stadskoerier

Dinsdag, 11 augustus 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Hazelaar houdt markt tijdens Euifeest

Hazelaar houdt markt tijdens Euifeest
Foto: Bas Wilberink
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - De Hazelaar, een van de locaties van Woonzorgcentrum IJsselheem, verzorgt op woensdag 28 augustus van 13.00 tot 16.00 uur een markt met meer dan 25 kramen. Dit als onderdeel van het Euifeest.

Op het parkeerterrein voor de ingang van De Hazelaar kunnen belangstellenden een kijkje komen nemen en mogelijk een aankoop doen bij een van de vele marktkramen. Zo worden er onder andere kaarten en gehaakte en gebreide artikelen van Dorcas en ondernemers en winkels uit Hasselt en omgeving aangeboden. Binnen in het restaurant maken bezoekers bij het Rad van Fortuin kans op prijzen. Ook voor kinderen zijn er meerdere activiteiten. Speciaal voor hen is er een kinderrommelmarkt, een springkussen en kunnen zij meedoen met diverse spellen.

Voor wie liever kijkt of even wil uitrusten, is er een terras waar diverse lekkernijen verkocht worden. De Hazelaar organiseert de markt om haar cliƫnten de gelegenheid te geven om dicht bij huis ook mee te kunnen vieren met het Euifeest. De Hazelaar bevindt zich aan het Gasthuysland 300 in Hasselt. De markt duurt van 13.00 tot 16.00 uur. Er is geen mogelijkheid om bij de kramen of op het terras te betalen met de pin.