De Stadskoerier

Vrijdag, 10 april 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Kloostergesprek over 'Jezelf onder controle houden'

Kloostergesprek over 'Jezelf onder controle houden'
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - Het kloostergesprek in Hasselt gaat maandag 16 maart over ‘Jezelf onder controle houden’. “Met een oud woord wordt dat wel deemoedig genoemd”, aldus de organisatie.

Het gesprek en de ontmoeting vinden plaats in het voormalige Mariaklooster aan de Baangracht 6. Het kloostergesprek staat open voor iedereen. Het initiatief en de organisatie komen van Geke van de Wetering en Mink de Vries. De kloosteravonden beginnen om 18.30 uur met een eenvoudige maaltijd en eindigen om 21.00 uur. “Iedereen is welkom om eens een avond kennis te maken met deze manier van in gesprek zijn, met een ander en met jezelf.”

In het kloostergesprek staan een bepaalde tekst en thema centraal, waar een ieder op zijn of haar eigen manier op kan reageren. Het gaat om het delen en ontmoeten van elkaar. Aanmelden kan tot en met 15 maart via email: kloosterhasselt@gmail.com. “Toegang is gratis, er is wel een grens aan het aantal deelnemers”, laat de organisatie tot slot weten. “Graag doorgeven of u mee wilt eten of niet.”