<< Ga terug

Laatste loodjes voor Toneelgroep Genemuiden

Laatste loodjes voor Toneelgroep Genemuiden
Foto: Jannes van den Berg

GENEMUIDEN - Dokter Paul heeft problemen. Hij is dierenarts, maar moet ook relatie-advies geven. En dat terwijl zijn eigen relatie net beĆ«indigd is en zijn ex daar anders over denkt. Kortom: Met ‘De geweldige Dokter Paul’ gaat Toneelgroep Genemuiden op 3, 9 en 10 november weer voor hilarische avonden zorgen.

De Toneelgroep bestaat 30 jaar en viert dat met de dolkomische klucht, die Henk Roede schreef. De Overtoom krijgt de spreek- en wachtkamer van de geweldige dierenarts op het podium en bekende namen als Egbert Beens, Herman Aarnoudse, Wilma Visscher, Geranda van den Berg en Marjolein Burgmeijer zijn als diverse personages te zien. Hilja Zomer, Jacob Last, Ageeth van Enk, Jacco Smit en Almira van Tiel debuteren in de jubileumvoorstelling, die weer geregisseerd wordt door Dinie Visscher.

Een jaar geleden was het al een dolle beestenboel in de Overtoom, voor dit jaar belooft het weer een dolle boel te worden. Peter Bekendam en Hans Esselink vullen de decorgroep aan, Henk Bosman, Bertus Lassche en Albert Oostwold blijven adviseurs.

Aan de nieuwe klucht wordt inmiddels de laatste hand gelegd. De rollen zitten er bijna in, nu de laatste loodjes nog. Hoe komt de chaos bij dokter Paul tot een goed einde? Dat blijft bijna de hele avond de vraag. De Toneelgroep nodigt alvast iedereen uit voor een avond vol kijk- en lachplezier.

Vanaf 13 oktober zijn de kaarten verkrijgbaar bij TeDeTe/TUI. Ook bij de bingo in de Overtoom, maandagavond 15 oktober, zijn kaarten verkrijgbaar.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo