<< Ga terug

Molen de Zwaluw opent deuren op Monumentendag

Molen de Zwaluw opent deuren op Monumentendag

HASSELT - Ook Molen de Zwaluw opent op Open Monumentendag, dat als thema 'Plekken van plezier' heeft, haar deuren aan de Stenendijk. Op zaterdag 14 september van 10.00 tot 17.00 uur zijn bezoekers van harte welkom om te genieten van deze 'Plek van plezier'.

Er staan dan tal van kraampjes op het molenplein: kleurrijke najaarsbloemen, honing van imker Kronenberg (die alles vertelt over de werkzaamheden die de ijverige bijen moeten verrichten voordat het potje honing op tafel staat), pompoenen om straks enge maskers te maken voor Halloween, of een mooie compositie voor op de tuintafel.

Om 12.30 uur geeft het Hasselts Mannenkoor een concert en van 14.00 tot 14.30 uur is er een optreden van het jeugdorkest van Hasselts Fanfare onder leiding van Jennifer Krale. In de molen en op de zolder van het Pakhuis is de foto-expositie van Bianca van den Berg te bewonderen. Zij heeft Hasselters van één tot honderd jaar gefotografeerd. De portretten zijn allemaal in zwart wit. Verder worden er weer pannenkoeken gebakken en geven de molenaars rondleidingen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo