De Stadskoerier

Maandag, 21 september 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Nieuw nummer van zanger Roelof Jan Wentink vanavond in première

Nieuw nummer van zanger Roelof Jan Wentink vanavond in première
Redactie: Bas Wilberink

GENEMUIDEN - De Genemuider zanger Roelof Jan Wentink presenteert vanavond zijn nieuwe nummer ‘Daden’ in d’Overtoom. Om 21.00 uur gaat het Nederlandstalige liedje in première. Vanaf dat moment is de daarbij horende videoclip te vinden op YouTube en het liedje te streamen op Spotify en Apple Music.

Wentink schreef en componeerde het nummer samen met David van der Toorn. In de homestudio van laatstgenoemde namen ze het op. Ook de videoclip, die ze deels opnamen in een oude sigarenfabriek in Grafhorst en een oude Amerikaanse auto rijdend door de polder, werd door hen zelf gemaakt.

Wentink legt uit waar ‘Daden’ over gaat: “In onze omgeving letten mensen op elkaar, soms laat je je leiden door een ander. Maar wij zeggen: doe je eigen ding. Hou daarbij in gedachten dat elke daad consequenties kan hebben voor je verdere leven.”

Nadat vanavond de videoclip in première is gegaan, zingt Wentink rond 21.45 uur vier eigen nummers live. Bij twee daarvan wordt hij begeleid door Van der Toorn op piano. Leuk om te noemen is verder dat de EO langskomt om opnamen te maken voor tv-programma ‘Typisch Zwartewaterland’. Zij volgen Wentink over zijn onderneming in videoproducties en zijn hobby zingen.

Iedereen is vanavond welkom. Aanmelden kan nog via: https://forms.gle/H6jxSHVeopt2GR4p8. De inloop is tussen 20.00 tot 21.00 uur.