De Stadskoerier

Vrijdag, 10 juli 2020

Al het nieuws uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis

Oranjevereniging brengt Miss Euifeest terug

Oranjevereniging brengt Miss Euifeest terug
Redactie: Bas Wilberink

HASSELT - Oranjevereniging Hasselt heeft, in het kader van haar zestigjarig bestaan, een aantal activiteiten uit de mottenballen gehaald. Zo laat zij weten op Facebook. Eén daarvan is de Miss Euifeest-verkiezing.

"Ben jij tussen de 14 en 24 jaar oud en sta je graag in het middelpunt van de belangstelling? Dan is dit jouw kans om een week lang te shinen als Miss Euifeest 2019", aldus de organisatie. "Als Miss Euifeest mag je aanwezig zijn bij de verschillende uitreikingen en mag je meerijden in de optocht in een prachtige, speciaal voor Miss Euifeest geselecteerde auto. Uiteraard krijg je een volledig nieuwe outfit en een professionele behandeling voor je haar en nagels. En natuurlijk de hele week gratis toegang tot de tent."

Opgeven kan tot 1 augustus via Facebook, Instagram of per e-mail: info@oranjevereniging-hasselt.nl. De nieuwe Miss Euifeest wordt bekendgemaakt aansluitend op de Euibattle, op de eerste zaterdag van het Euifeest.

Ook heeft Oranjeverening Hasselt de line-up van de feesttent bekendgemaakt. "Zaterdag 24 augustus trappen we af met de allround feestband Da Vinci", schrijft zij op Facebook. "Woensdag zet Q-Music - The Party de tent op de kop. De artiestenavond is weer een bont programma met Ancora, The Euros en Ronnie Ruysdael. En de laatste zaterdag wordt het hakken en zagen met Q5 New Style, The Partysquad en de enige echte DJ Paul Elstak."