<< Ga terug

Top 2000-jeugddienst in de Baak

Top 2000-jeugddienst in de Baak
Foto: Gerrit Slurink

HASSELT - De jeugddienstcommissie van de Gereformeerde Ichthuskerk en Hervormde Gemeente De Baak in Hasselt houdt zondag 13 oktober een Top 2000-dienst in de Baak. Dit gebeurt in samenwerking met band 4Tune uit Hardinxveld-Giessendam.

De verhalen en liederen in de dienst gaan over 'eenzaamheid, twijfel en hoop'. "Centraal hierin staat onze relatie met God", legt de organisatie uit. "Door middel van (persoonlijke) verhalen en Bijbelteksten wordt erbij stilgestaan dat God er altijd voor ons is en dat wij ons door Hem veilig en geaccepteerd mogen voelen in deze moeilijke wereld."

Door middel van muziek van onder andere Kensington, Nick & Simon, Guus Meeuwis en Coldplay, afgewisseld met tekst, krijgen de liederen een nieuwe of andere betekenis. "Door deze manier van luisteren en stilstaan bij muziek kan er een heel mooie boodschap worden gezien in nummers die we normaal gesproken op de radio horen."

De jeugddienstcommissie en 4Tune heten iedereen van harte welkom op 13 oktober om 10.00 uur in de Baak, Oudendijk 2 in Hasselt.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo