<< Ga terug

Vakantiebijbelweek in Hasselt met thema 'Schatrijk'

Vakantiebijbelweek in Hasselt met thema 'Schatrijk'

HASSELT - In Hasselt wordt dit jaar op 20, 21 en 22 augustus de vakantiebijbelweek gehouden. “De voorbereidingen zijn al in volle gang”, zo laat de organisatie weten.

“We verwachten dat het drie leuke dagen worden waarin van alles te doen is en we samen stilstaan rondom het thema ‘Schatrijk’. Alle kinderen tussen de vier en twaalf jaar uit Hasselt en omstreken zijn welkom. Ben je tussen de vier en zeven jaar, dan zijn er allerlei leuke spelletjes en gaan we zingen en knutselen. Houd je niet van knutselen dan zijn er nog andere leuke creatieve activiteiten.”

Verder laat de organisatie weten: “Voor de kinderen van acht tot en met twaalf jaar is er het Houtdorp waarin samen geknutseld, getimmerd en gewerkt wordt aan de mooiste huisjes om op de laatste dag te kijken welk groepje het mooiste huisje heeft gemaakt.”

De locatie is de Prinsenhof in Hasselt. Kinderen vanaf acht jaar kunnen zich opgeven vanaf 13 augustus op de site www.hervormdhasselt.nl/vbw.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo