<< Ga terug

Vol programma voor 18e editie van Brommersprint Genemuiden

Vol programma voor 18e editie van Brommersprint Genemuiden
Foto: Erik Eenkhoorn

GENEMUIDEN - De Randweg staat komende zaterdag weer volledig in het teken van de gratis te bezoeken Brommersprint Genemuiden. Tussen de tachtig en honderd deelnemers verschijnen vanaf 10.00 uur aan de start van deze achttiende editie. Naast de sprints zijn er vele randactiviteiten.

“Het is een dag voor het hele gezin”, aldus medeorganisator Egbert Beens, die weer hoopt op tussen de 3.000 en 3.500 bezoekers. Het evenement start vrijdagavond al met een gratis te bezoeken tentfeest. Om 20.00 uur gaat de tent open, waarna om 22.00 uur coverband ’n Keer Wat Anders optreedt. Ook volkszanger Maico komt deze avond muzikaal in actie.

De dag erna klinken dan al vroeg ronkende motorgeluiden. Om 10.00 uur starten de brommersprints, die verspreid over de dag plaatsvinden. Vijf Genemuider brommersprinters doen mee aan hun thuiswedstrijd. Tussendoor geeft Johnnie Do Streetbike Freestyle drie stuntshows van een half uur. Ook DAT Racing komt naar Genemuiden met haar auto’s en racesimulator. SAM Motorsport is aanwezig met classic GP-motoren. Verder zijn de Genemuider Buuz’nrieders present met een kleine zeventig oldtimers.

Zomerbraderie

Naast alle motorisch gedreven activiteiten is er meer te doen. Zo wordt een Zomerbraderie gehouden met zo’n dertig standhouders, waaronder ook een aantal goede doelen. Voor kinderen is er een groot speeldorp en waterbad. Bijzonder om te noemen is verder dat de bekende YouTube-vlogger Joey Schaar aanwezig is om te filmen. Meer info op www.brommersprint-genemuiden.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo